Komu jsme pomohli

Schválení a rozdělení nadačních příspěvků 2.čtvrtletí 2017

17.července 2017 zasedla správní rada Nadace Jakuba Voráčka.Předseda správní rady Václav Klaus informoval všechny přítomné o všech došlých žádostech o poskytnutí nadačního příspěvku.Poté správní rada rozhodla o přidělení nadačních příspěvků devíti  žadatelům v celkové výši 702 200 Kč. Detail rozdělení příspěvků zde.

Schválení a rozdělení nadačních příspěvků 1.čtvrtletí 2017

17.dubna 2017 zasedla správní rada Nadace Jakuba Voráčka.Předseda správní rady Václav Klaus informoval všechny přítomné o všech došlých žádostech o poskytnutí nadačního příspěvku.Poté správní rada rozhodla o přidělení nadačních příspěvků devíti  žadatelům v celkové výši 255 200 Kč. Detail rozdělení příspěvků zde

Schválení a rozdělení nadačních příspěvků 4.čtvrtletí 2016

16.ledna 2017 zasedla správní rada Nadace Jakuba Voráčka.Předseda správní rady Václav Klaus informoval všechny přítomné o všech došlých žádostech o poskytnutí nadačního příspěvku.Poté správní rada rozhodla o přidělení nadačních příspěvků jedenácti žadatelům v celkové výši 255 000 Kč. Detail rozdělení příspěvků zde.

Mimořádné zasedání správní rady Nadace Jakuba Voráčka ze dne 15. prosince 2016

​Při mimořádném zasedání správní rady Nadace Jakuba Voráčka dne 15. prosince 2016 spravní rada nadace rozhodla o přidělení nadačního příspěvku ve výši 35 000 Kč. Částka poslouží  ​k zakoupení cvičebních pomůcek pro nemocné roztroušenou sklerózou v Domově sv. Josefa v Žirči.

Schválení a rozdělení nadačních příspěvků 3. čtvrtletí 2016

15. října 2016 zasedla správní rada Nadace Jakuba Voráčka. Předseda správní rady Václav Klaus informoval všechny přítomné o všech došlých žádostech o poskytnutí nadačního příspěvku. Poté správní rada rozhodla o přidělení nadačních příspěvků pěti žadatelům v celkové výši 741 500 Kč. ​Detail rozdělení příspěvků zde.

Schválení a rozdělení nadačních příspěvků 2. čtvrtletí 2016

15. července 2016 zasedla správní rada Nadace Jakuba Voráčka. Předseda správní rady Václav Klaus informoval všechny přítomné o všech došlých žádostech o poskytnutí nadačního příspěvku. Poté správní rada rozhodla o přidělení nadačních příspěvků čtyřem žadatelům ve výši 275 188 Kč. Detail rozdělení příspěvků zde.

Schválení a rozdělení nadačních příspěvků 1. čtvrtletí 2016

12. dubna 2016 zasedla správní rada Nadace Jakuba Voráčka. Předseda správní rady Václav Klaus informoval všechny přítomné o všech došlých žádostech o poskytnutí nadačního příspěvku. Poté správní rada rozhodla o přidělení nadačních příspěvků jedenácti žadatelům v celkové výši 289 900 Kč Detail rozdělení příspěvků zde.

Pokud chcete zažádat o příspěvek, více informací zde