Podporují nás

Děkujeme všem, kteří spolu s námi usilují o zlepšení života pacientů s roztroušenou sklerózou.

Děkujeme drobným dárcům, partnerům nadace i firemním dárcům. Věříme, že společně dokážeme víc.

Poděkování společnosti Teva

Děkujeme společnosti Teva, která finančně podpořila projekty nadace na podporu komplexní rehabilitační péče při RS centrech, a to konkrétně psychoterapie a fyzioterapie.

Na českém trhu působí Teva Pharmaceuticals CR, s.r.o. od roku 1997. Je součástí světové farmaceutické korporace Teva Pharmaceutical Industries Ltd., mateřská společnost sídlí v Izraeli.

Významné postavení má společnost TEVA v oblasti nemocí centrálního nervového systému (CNS), kde se specializují na léčbu roztroušené sklerózy. V 70. letech minulého století vyvinula Teva v Izraeli vlastní léčivo, které se v průběhu dalších let stalo lékem první volby po celém světě.

HC Ledeč nad Sázavou posílá 6 672 Kč!

Děkujeme panu Martinovi Smitkovi a HC Ledeč nad Sázavou za příspěvek 6 672 Kč, který pro nadaci získali do zapečetěné kasičky umístěné na stadionu.

Tenisový turnaj pomohl Klukovi Pukovi získat prostředky pro pacienty s RS

Děkujeme TK Severní Terasa a panu Petrovi Neuvirthovi za podporu! Ve dnech 24. – 26. 2. se na tenisových kurtech klubu v Ústí nad Labem uskutečnil celostátní turnaj mladších žáků pod názvem O pohár Kluka Puka. Turnaje se zúčastnilo celkem 38 dětí a nákupem předmětů s Klukem Pukem podpořili pacienty s RS částkou 11 752 Kč. Moc děkujeme a gratulujeme vítězům! J

Kupte si Kluka Puka v HTC Praha

Děkujeme za podporu HTC Praha. V této nově otevřené tréninkové a testovací hokejové hale si můžete zakoupit i předměty s Klukem Pukem - dresy, puky, čepice, trika a mnoho dalších... Držíme palce, ať jich prodají co nejvíc a na konto nadace tak doputuje co nejvíc financí pro pacienty s RS :-). Víc info, kde halu a naše předměty k zakoupení najdete na www.htcpraha.cz.

Poděkování společnosti Merck

Děkujeme společnosti Merck, která finančně podpořila projekty nadace na podporu komplexní rehabilitační péče při RS centrech v ČR a Domově sv. Josefa v Žirči.

Merck je globální farmaceutická a chemická společnost, jejíž historie sahá až do roku 1668. Centrála skupiny Merck (Merck KGaA) se nachází v německém Darmstadtu. Činnost společnosti je rozdělena do čtyř divizí. Farmaceutická divize Merck Biopharma nabízí produkty pro léčbu roztroušené sklerózy, rakoviny, neplodnosti, růstových poruch, kardiovaskulárních a metabolických onemocnění. Vývoj a výzkum je zaměřen na oblast onkologie, neurodegenerativních onemocnění a revmatologie.

Děkujeme společnosti GPD a.s. za krásných 106 000 Kč!

Děkujeme společnosti GPD a panu Petrovi Chvojkovi za krásný dar ve výši 106 000 Kč na konto nadace.

V sobotu 3. 2. 2018 oslavila společnost GPD a.s., velkoobchod pneumatik a disků, své 20. narozeniny Galavečerem na zámku v Děčíně. Bohatý program měl i svůj charitativní podtext. Postupně byly předány dva šeky vždy po 106 000 Kč. Jeden mířil k Nadaci Jakuba Voráčka na podporu pacientů s roztroušenou sklerózou, druhý na konto Koubasketu, což je charitativní projekt kapitána děčínských basketbalistů Jakuba Houšky, který pomáhá potřebným dětem a rodinám v regionu. Částky byly výtěžkem dvou tombol, které v rámci Galavečera proběhly.

Poděkování společnosti Roche

Děkujeme společnosti Roche, která finančně podpořila webový portál www.erestymcr.cz a vydání české brožury Zdraví mozku – příručka pro pacienty s roztroušenou sklerózou.

Společnosti Roche s.r.o. je součástí nadnárodní skupiny F. Hoffmann-La Roche Ltd., se sídlem ve švýcarské Basileji a je dodavatelem farmaceutických produktů a diagnostických metod. V současnosti patří mezi dominantní společnosti v oblasti zdravotnického výzkumu.

Krásných 20 000 Kč od Real Top Praha / Motorlet

Real Top Praha patří k těm, kteří činnost nadace pravidelně podporují. Moc děkujeme za krásných 20 000 Kč z akce Motorlet, kterou si vám dovolíme zprostředkovat slovy Jaromíra Bosáka:
Po dvou zápasech v sobotu tělo v neděli poněkud protestovalo, když mu bylo zvednouti se z pelechu. Ale nebylo jiné cesty, neboť Real Top Praha měl před sebou tuplovanou porci utkání i v sedmém dni týdne. Nejprve se část kádru sešla po poledni v Jinonicích - na Motorletu. Tradiční pražský klub slavil 105 let a součástí programu byl i mač na malém hřišti proti místním borcům, posíleným útočníkem Kohákem. Dres Realu Top Praha oblékli pánové Herco, Rajnoch, Diviš, Šimurka, Šírl, Záruba, Noha, Děkan, Smita, Hampl, Hrdlička, Nouzák jakož i moje tělesná schránka. Gólů padalo jako máku, ostatně výsledek 8:4 pro Real hovoří jasně. Třikrát se trefil pan Hampl, přidali se i kolegové Diviš, Záruba, Nouzák, Hrdlička a "místňák" pan Rajnoch. A ještě důležitější je, že se podařilo finančně podpořit Nadaci Jakuba Voráčka. Za mě všechno v pořádku...

Děkujeme hotelu Angelo za skvělé zázemí

Moc rádi bychom poděkovali hotelu Angelo a jeho vedení, které nám bez nároku na jakékoliv "protiplnění" nabídlo a poskytuje zázemí pro důležité schůzky, porady štábu Hokejek pro Kluka Puka a další jednání v Praze. Starají se o nás jako o vlastní a my jim upřímně děkujeme!

Golf Cirkus Davida Suchařípy a Pavla Nečase pomáhá nejen golfu, ale i lidem s roztroušenou

Golf Cirkus, to jsou vlastně dva skvělí herci - David Suchařípa a Pavel Nečas. Milují golf, ke kterému chtějí přivést i ty, kteří ještě tento sport neobjevili, protože golf není sport, kterému by se normální člověk měl vyhýbat obloukem, jak si velká část společnosti myslí. A protože David a Pavel rádi pomáhají, podpořili Nadaci Jakuba Voráčka na Hokejkách pro Kluka Puka v Mikulově - Pavel komentováním zápasů a David nastoupil za Real Top Praha, za který jinak hraje i Pavel. Ale to jim nestačilo, rozhodli se s Golf Cirkusem také pomáhat lidem s RS a na turnajích v Ropici, Olomouci a Mstěticích letos vydražili hokejové dresy Kuby Voráčka a Ondry Pavelce. Na konto nadace tak poslali krásných 60 000 Kč. Moc děkujeme za podporu!

Michal Neuwirth hraje s Klukem Pukem :-)

Děkujeme Michalovi Neuvirthovi za podporu nadace. Na letošní sezónu si nechal vyrobit speciální masku s Klukem Pukem v barvách Philadelphia Flyers. Michal počítá s tím, že se tato unikátní maska vydraží ve prospěch lidí s RS. Děkujeme!

Real Top Praha získal na Jatka fest 81 530 Kč!

Real Top Praha podpořil nadaci na mikulovském turnaji Hokejky pro Kluka Puka 2017, ale jejich podpora nezůstala pouze u našeho charitativního turnaje. Z Jatka festu darovali nadaci nádherný výtěžek ve výši 81 530 Kč. Moc děkujeme  skvělému Real Top Praha a vám přinášíme alespoň krátký pohled na Jatka fest očima Jaromíra Bosáka:

Cesta týmu Real Top Praha dnes vedla do Pacova. V rámci Jatka festu se utkal s výběrem festivalu. Dostavit se na místo nebylo úplně jednoduché, neboť havárie dvou vozidel z konvoje americké armády zdržela cestující z Prahy poměrně výrazně a tak se začínalo se zpožděním. Ze stálého kádru dorazili pánové Štefek, Štáfek, Rajnoch, Smita, Šmíd, Šírl, Šimurka, Diviš, Děkan, Balage, taktéž moje přítomnost dávala domácím naději skórovat. Poděkování patří i čtveřici statečných místních borců, kteří Real Top Praha na poslední chvíli posílili. A podíleli se tak na těsném vítězství 4:3. Třikrát skóroval pan Štáfek, jemuž zřejmě svědčila noční úloha moderátora a rappera, vítězný gól vsítil z voleje nezadržitelnou pumelicí pan Rajnoch po centru kolegy Šírla. A hlavně, získané peníze, v pěkné šestimístné formě, putují na konto nadace Jakuba Voráčka. Tudíž se dá konstatovat, že pouť do Pacova se vyplatila. Pomoc s focením zápasu poskytl pan Smita:-)

Děkujeme 43. Botas Mistrovství ČR 2017 dorostenců v nohejbale dvojic a trojic

Moc děkujeme za dar 43. Botas Mistrovství ČR 2017 dorostenců v nohejbale dvojic a trojic. Na konto nadace přispěli krásnou částkou 24 000 Kč, která se skládá z příspěvků Plzeňského Prazdroje (11.300 Kč), hokejistů HC Rychnovek (5.250 Kč) a výtěžku z kasičky na místě( 7.450 Kč). Informace o akci zde .

Děkujeme Radegastu za dar z dražby

Radegast věnoval Nadaci Jakuba Voráčka dar ve výši 37 497 Kč. Jedná se o polovinu z celkové částky, která byla vydražena během letošní Radegast index dražby. Do dražby přispěli svými hokejovými artefakty extraligoví hráči, kteří ovládli statistiku Radegast index v rámci jednotlivých týmů.

Mockrát děkujeme především Radegastu, hráčům a fanouškům, kteří se do dražby zapojili a tím přispěli na konto Nadace Jakuba Voráčka.

Kasička manželů Křepelkových přinesla na konto 12 073 Kč

Děkujeme manželům Křepelkovým, dnes jsme byli na úřadě rozpečetit kasičku, kterou mají během sezóny u bufetu na zimním stadionu Kladno a bylo v ní krásných 12 073 Kč. Děkujeme všem, kteří do ní přispěli. Kasička se k bufetu vrátí opět v nové sezóně :-)

Členové eReS týmu dostali vstupenky na koncerty XINDLA X!

Moc a moc děkujeme Xindlovi X a jeho manažerce Zuzaně Jarošové za vstupenky na koncertní šňůru pro členy eReS týmu ČR!
Těší nás, kolika z vás udělal koncert radost - a třeba jste zrovna v kotli na fotce, kterou přikládáme. Děkujeme a těšíme se, že takových jako je Zuzka, která je také členou eReS týmu a jako je Xindl X bude víc a víc :-)

Děkujeme Underground Arena

Děkujeme Báře Palečkové a Underground Arena za uspořádání skvělého charitativního tréninku, na kterém pro Nadaci Jakuba Voráčka získali neuvěřitelných 10 730 Kč. Moc děkujeme!

Pekelnej kruháč pomáhá

Pekelnej kruháč přinesl v kasičce na konto Nadace Jakuba Voráčka 2 928 Kč. Děkujeme

Děkujeme hasičům města Suchdol nad Lužnicí

Děkujeme hasičům města Suchdol nad Lužnicí, kteří uspořádali sbírku na Dni integrovaného záchranného systému. V kasičce, kterou jsme rozpečetili na místním úřadě, bylo krásných 24 361 Kč. Děkujeme!

Děkujeme Slovácké benefici za krásný večer a dar na konto

Pořadatelé Slovácké benefice věnovali na konto nadace 150 000 Kč. Děkujeme do Uherského hradiště!

Švih a elegance na greenu pro Kluka Puka

Děkujeme společnosti ECOVIS za skvělou hru a dar na konto nadace ve výši 36 073 Kč.

Děkujeme MS ČR ve squashi

Děkujeme pořadatelům Mistrovství České republiky ve squashi za dar na konto nadace - výnos ze vstupného ve výši 16 400 Kč. Šek od Jana Koukala převzala 5. 3. Petra Klausová. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci! :-)

Děkujeme dětem z PZ3 Kladno

Děkujeme hokejovým juniorům z PZ3 Kladno a jejich rodičům za krásný příspěvek na konto nadace!

Víceúčelová hala ve Slaném

Stadion ve Slaném byl slavnostně znovu otevřen po rekonstrukci plochy a Kluk Puk si díky daru - výtěžku z tomboly - připsal na konto krásných 21 166 Kč, šek za něj převzala Kubova sestra Petra. Všichni si akci užili, Kluk Puk dokázal, že umí i bruslit a ti šťastnější si z tomboly odnesli krásné ceny.

Česká sportovní a Star Team

Česká sportovní a Star Team se rozhodli věnovat první dar na konto v rámci představení Nadace Jakuba Voráčka ve Foru Karlín 2. září 2015. Kluk Puk tak dostal do vínku 50 000 Kč. Děkujeme.

Zásady zpracování osobních údajů.