Podporují nás

Děkujeme všem, kteří spolu s námi usilují o zlepšení života pacientů s roztroušenou sklerózou.

Děkujeme drobným dárcům, partnerům nadace i firemním dárcům. Věříme, že společně dokážeme víc.

Real Top Praha získal na Jatka fest 81 530 Kč!

Real Top Praha podpořil nadaci na mikulovském turnaji Hokejky pro Kluka Puka 2017, ale jejich podpora nezůstala pouze u našeho charitativního turnaje. Z Jatka festu darovali nadaci nádherný výtěžek ve výši 81 530 Kč. Moc děkujeme  skvělému Real Top Praha a vám přinášíme alespoň krátký pohled na Jatka fest očima Jaromíra Bosáka:

Cesta týmu Real Top Praha dnes vedla do Pacova. V rámci Jatka festu se utkal s výběrem festivalu. Dostavit se na místo nebylo úplně jednoduché, neboť havárie dvou vozidel z konvoje americké armády zdržela cestující z Prahy poměrně výrazně a tak se začínalo se zpožděním. Ze stálého kádru dorazili pánové Štefek, Štáfek, Rajnoch, Smita, Šmíd, Šírl, Šimurka, Diviš, Děkan, Balage, taktéž moje přítomnost dávala domácím naději skórovat. Poděkování patří i čtveřici statečných místních borců, kteří Real Top Praha na poslední chvíli posílili. A podíleli se tak na těsném vítězství 4:3. Třikrát skóroval pan Štáfek, jemuž zřejmě svědčila noční úloha moderátora a rappera, vítězný gól vsítil z voleje nezadržitelnou pumelicí pan Rajnoch po centru kolegy Šírla. A hlavně, získané peníze, v pěkné šestimístné formě, putují na konto nadace Jakuba Voráčka. Tudíž se dá konstatovat, že pouť do Pacova se vyplatila. Pomoc s focením zápasu poskytl pan Smita:-)

Děkujeme 43. Botas Mistrovství ČR 2017 dorostenců v nohejbale dvojic a trojic

Moc děkujeme za dar 43. Botas Mistrovství ČR 2017 dorostenců v nohejbale dvojic a trojic. Na konto nadace přispěli krásnou částkou 24 000 Kč, která se skládá z příspěvků Plzeňského Prazdroje (11.300 Kč), hokejistů HC Rychnovek (5.250 Kč) a výtěžku z kasičky na místě( 7.450 Kč). Informace o akci zde .

Děkujeme Radegastu za dar z dražby

Radegast věnoval Nadaci Jakuba Voráčka dar ve výši 37 497 Kč. Jedná se o polovinu z celkové částky, která byla vydražena během letošní Radegast index dražby. Do dražby přispěli svými hokejovými artefakty extraligoví hráči, kteří ovládli statistiku Radegast index v rámci jednotlivých týmů.

Mockrát děkujeme především Radegastu, hráčům a fanouškům, kteří se do dražby zapojili a tím přispěli na konto Nadace Jakuba Voráčka.

Kasička manželů Křepelkových přinesla na konto 12 073 Kč

Děkujeme manželům Křepelkovým, dnes jsme byli na úřadě rozpečetit kasičku, kterou mají během sezóny u bufetu na zimním stadionu Kladno a bylo v ní krásných 12 073 Kč. Děkujeme všem, kteří do ní přispěli. Kasička se k bufetu vrátí opět v nové sezóně :-)

Členové eReS týmu dostali vstupenky na koncerty XINDLA X!

Moc a moc děkujeme Xindlovi X a jeho manažerce Zuzaně Jarošové za vstupenky na koncertní šňůru pro členy eReS týmu ČR!
Těší nás, kolika z vás udělal koncert radost - a třeba jste zrovna v kotli na fotce, kterou přikládáme. Děkujeme a těšíme se, že takových jako je Zuzka, která je také členou eReS týmu a jako je Xindl X bude víc a víc :-)

Děkujeme Underground Arena

Děkujeme Báře Palečkové a Underground Arena za uspořádání skvělého charitativního tréninku, na kterém pro Nadaci Jakuba Voráčka získali neuvěřitelných 10 730 Kč. Moc děkujeme!

Pekelnej kruháč pomáhá

Pekelnej kruháč přinesl v kasičce na konto Nadace Jakuba Voráčka 2 928 Kč. Děkujeme

Děkujeme hasičům města Suchdol nad Lužnicí

Děkujeme hasičům města Suchdol nad Lužnicí, kteří uspořádali sbírku na Dni integrovaného záchranného systému. V kasičce, kterou jsme rozpečetili na místním úřadě, bylo krásných 24 361 Kč. Děkujeme!

Děkujeme Slovácké benefici za krásný večer a dar na konto

Pořadatelé Slovácké benefice věnovali na konto nadace 150 000 Kč. Děkujeme do Uherského hradiště!

Švih a elegance na greenu pro Kluka Puka

Děkujeme společnosti ECOVIS za skvělou hru a dar na konto nadace ve výši 36 073 Kč.

Děkujeme MS ČR ve squashi

Děkujeme pořadatelům Mistrovství České republiky ve squashi za dar na konto nadace - výnos ze vstupného ve výši 16 400 Kč. Šek od Jana Koukala převzala 5. 3. Petra Klausová. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci! :-)

Děkujeme dětem z PZ3 Kladno

Děkujeme hokejovým juniorům z PZ3 Kladno a jejich rodičům za krásný příspěvek na konto nadace!

Víceúčelová hala ve Slaném

Stadion ve Slaném byl slavnostně znovu otevřen po rekonstrukci plochy a Kluk Puk si díky daru - výtěžku z tomboly - připsal na konto krásných 21 166 Kč, šek za něj převzala Kubova sestra Petra. Všichni si akci užili, Kluk Puk dokázal, že umí i bruslit a ti šťastnější si z tomboly odnesli krásné ceny.

Česká sportovní a Star Team

Česká sportovní a Star Team se rozhodli věnovat první dar na konto v rámci představení Nadace Jakuba Voráčka ve Foru Karlín 2. září 2015. Kluk Puk tak dostal do vínku 50 000 Kč. Děkujeme.