SOUBOJ CHARITATIVNÍCH TITÁNŮ

Zdravíme všechny přátele a podporovatele Nadace Jakuba Voráčka a Realu Top Praha, protože podpora ze strany různých sportovních osobností je letitá a ohromná, podaří se Nadaci Jakuba Voráčka společně s dlouholetým partnerem Real Top Praha zrealizovat jedinečné fotbalové utkání „SOUBOJ CHARITATIVNÍCH TITÁNŮ“, plné velkých jmen z oblasti sportu i kultury. Do prodeje jde s ohledem na platná omezení jen malé množství vstupenek, k dostání jsou výhradně online prostřednictvím sítě TICKETMASTER. Cena jedné vstupenky je minimálně 170 Kč. Je možné zakoupit vstupenky také za 700 Kč a více; všechny tyto GRAND vstupenky putují do slosování o zcela jedinečné výhry, které si připravily oba týmy, ale i partneři této akce.

NENECHTE SE VYŘADIT ZE HRY! POMÁHEJTE POMÁHAT S NÁMI!

Velice děkujeme všem, kteří se do tohoto projektu, který vznikl doslova před pár dny, zapojili a pomáhají nám s realizací celé netradiční akce. Vítáme všechny další, kteří by se rádi připojili. V průběhu celého přenosu budeme anoncovat možnost zaslání dárcovské DMS (DMS KLUKPUK90) na číslo 87 777 v hodnotě 30/60/90 Kč, právě na podporu našich pacientů a našich projektů.

Nadaci Jakuba Voráčka založil v červnu 2015 Jakub, hráč NHL Philadelphia Flyers, se svojí sestrou Petrou Klausovou. Cílem nadace je zlepšit v České republice podmínky pacientů s diagnózou roztroušené sklerózy mozkomíšní. Tato nemoc byla diagnostikována i Petře Klausové, díky ní se seznámila s problémy, kterým čelí pacienti i lékaři. Společně s bratrem Jakubem se rozhodli postavit k problému čelem a pomáhat stejně nemocným lidem. Symbolem nadace je Kluk Puk, podpořit nás můžete finančním darem na transparentní účet nadace, zasláním DMS, ale i nákupem na nadačním e-shopu: www.nadacejakubavoracka.cz.

Členy spolku Real Top Praha jsou známí. Už před pěti lety jsme se rozhodli společně pomáhat všude tam, kde je to potřeba. Jsme jediným týmem v ČR, jehož členové za účast na akcích nedostávají žádný honorář, naopak získané finanční prostředky putují na konkrétní pomoc. Veškerá naše činnost je výhradně charitativní. Spolek vznikl v roce 2005 a za uplynulé období jsme dokázali svou činností získat více než 25 000 000 Kč pro desítky pacientů a jejich rodin, kteří jsou závislí na pomoci druhých. Z výtěžku této akce chceme na půl roku zaplatit hipoterapii pro žáky se zdravotním postižením z Prahy 6. Járovi ve vigilním kómatu přispějeme na další stimulaci jeho mozkové činnosti. Pomůžeme Izabelce, která bojuje s methylmalonovou acidurií, jež ji ohrožuje na životě. Péťovi uhradíme potřebné neurorehabilitační programy v Sanatoriích Klimkovice a zakoupíme další zdravotní pomůcky.

POMÁHEJTE POMÁHAT S NÁMI! www.realtoppraha.cz

 

Texty pro anglickou verzi webu byly přeloženy oddělením překladů a tlumočení jazykové školy Channel Crossings